Rakkautta on ilmassa

Kuva

Vähitellen ja sitkeällä odotuksella kaksi pitkäkorvaa löysivät yhteisen sävelen. Hetkittäin ne pystyvät jakamaan jopa saman ruokakipon, mutta useimmiten pitää molemmille olla omat, jotta ruokarauha säilyy. Ensin väliseinään rakennettiin luukku, jonka tarvittaessa saattoi sulkea, mutta nyt olemme purkaneet jo koko väliseinän (erityisesti siivouksen helpottamiseksi). Edelleenkin tässä huushollissa on ihmissosiaalisen rällääjäpupun paikka täyttämättä, koska tämä uusi pariskunta harrastaa aktiivista yhteisujoilua. Nyt niillä kuitenkin on seuraa toisistaan, eli varmaan ihan onnellisia pupseja ovat.

Torkkuhetkinä ovat kyllä varsinaisia söpöliinejä. ❤ Ja tuossa alemmassa kuvassa on siis pupuja kaksin kappalein, jos sitä ei heti huomaa. 😉 Ujopiimäpariskunta vaan valitsee mieluiten kaukaisimmat ja hankalimmin kuvattavat nukkumapaikat.

Kuva

Vähän erilaista rakkautta tässä huushollissa osoitetaan pehmoleluille. Yksi Lepan ja Valon rakkaista vinkuleluista joutui jälleen kokemaan hieman kauneuskirurgiaa. Kaksinkertaisen käsiamputaation lisäksi nyt myös pään sisältö on pistetty uuteen uskoon ja tilkitty sinisellä paikalla. Nyt kelpaa taas vinkua. 😀

Kuva

Onneksi joskus leluihin suhtaudutaan myös näin söpösti.

Kuva

~ Kirjoittanut oupsis : 5 marraskuun, 2012.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: