rempappaa

Uuden kodin ensimmäiset remonttiprojektit on polkaistu käyntiin. Tosin se varsinainen ensimmäinen projekti, eli kylpyhuone, odottaa vielä alkamistaan. Mutta jotta kylpyhuoneen remontti voitaisiin aloittaa, piti ensin purkaa (ja uudelleenrakentaa) pikku-eteinen, jonne uusi lämminvesivaraaja tulee. Päätimme välttää joka-aamuiset tappelut lämpimän veden riittävyydestä ja vaihtaa nykyinen 65 litrainen 300 litraisen lämmittimeen, joka ymmärrettävistä syistä vaatii hieman enempi tilaa. Tämän ensiprojektin rinnalla on tapahtunut muutama muukin pienempi projekti.

– Sauna sai uuden kiukaan, eli sähkölöylyt vaihtuivat puulöylyihin. Kyllä nyt kelpaa!

– Keittiön nikotiinikuorrutteiset oranssit kaapit saivat pintaansa uutta väriä. Talon ulkokuoren vihreä tunkeutuu myös sisätiloihin.

– Allekirjoittanut on ihan itse porannut seinään veitsimagneetin iskuporakoneella. Askel lähemmäksi aikuisuutta suoritettu.

Myös pupuilla on ollut omat remppa-/sisustusprojektinsa. Repsottavat vanhat muovimatot on kuin tehty uudelleenmuotoiltaviksi, vanha seinätapetti huutaa talttahampaita nakertelemaan ja roikkuvat huonekasvit on tehty syötäviksi. Lisäksi tarmokkaampi pupsi (eli luppa) on toteuttanut naisellista näkemystään levittelemällä vessalaatikon puupelletimujua pitkin lattioita ja tiputtelemalla tavaroita sohvapöydältä.

Kaikesta riehunnasta ja pöllytyksestä huolimatta Repen ennen kovin helposti rähmineet silmät ovat pysyneet siisteinä. Keijo hoitaa. ❤

Mutta kuka onkaan talon uusin asukki? Iltaisin sen silmät leiskuvat ja se omalta aitiopaikaltaan vahtii talon menoa ja meininkiä. Joskus aktiivinen ajatustyö saa sen päälaen kuumenemaan, mutta muuten se on varsin leppoisa kaveri.

~ Kirjoittanut oupsis : 12 tammikuun, 2011.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: